Een reis te mogen leiden naar Karinthië is iets om je graag voor in te zetten. Oostenrijk is een prachtig land en Karinthië is de moeite waard om te bezoeken. Mooie bergen en meren. Ik ben al vaker met een groep van Amicitia in Oostenrijk geweest. Je raakt onder de indruk van de prachtige Schepping. en tegelijkertijd ervaar je als mens je eigen kleinheid. Nu het deelnemen aan het arbeidsproces voorbij is, hebben we ook meer tijd om andere dingen te doen o.a. een reis leiden. Daar zien mijn vrouw en ik naar uit. Samen met u op stap te gaan, samen u te ontmoeten, samen te genieten van Oostenrijk. Maar bovenal ook om samen te luisteren naar het Woord van de grote Schepper.

Aart Kok 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Woonplaats: Veenendaal Hobby’s: Oranjehuis, kerkgeschiedenis, bezig zijn met de puriteinen en... genieten van natuur en cultuur. 

Reisleider sinds: 1e reis geleid in 1979, maar vanaf dat jaar niet ieder jaar een reis geleid. 

Meest favoriete vakantie is geweest in Israël (niet als reisleider maar als deelnemer). Stilletjes hoop ik dat ik daar nog eens een reis mag leiden naar dit Bijbelse land. Als reisleider 2 keer in Saas Almagell geweest. Heel fijn!

 

Brochure aanvragen