Ik ben 62 jaar en gelukkig nog gezond en actief. Sinds 2011 ben ik corrector in het dagelijks leven en kijk allerlei teksten na over groenten, fruit, bloemen en planten. Daarvoor heb ik 34 jaar lang voor de klas gestaan. Eerst 6 jaar als meester op de basisschool en daarna nog 28 jaar in het Voortgezet Onderwijs als docent Geschiedenis, Nederlands, Godsdienst en Maatschappijleer. Geschiedenis is mijn grote passie en op al de reizen van Amicitia ben ik daar altijd veel mee bezig. Naast mijn werk heb ik veel nevenfuncties gehad maar op dit moment leid ik een kinderevangelisatieclub in Steenbergen en schrijf ik artikelen in een regionale krant. Reizen doe ik heel graag. Samen met mijn vrouw per caravan maar ook als reisleider. Ik vind het heel fijn om als gastheer op te treden en iedereen het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Prachtig is het om elkaar op verschillende momenten te vinden en te herkennen in het Woord van God. Bijna alle reizen die ik leidde, waren mooi. Soms springt de natuur eruit zoals in Noorwegen. Soms ook de contacten met de plaatselijke bevolking zoals in Gambia. De laatstgenoemde reis was wel mijn favoriet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Tholen

Dagelijkse leven: Corrector bij AGF Nederland

Hobby’s: lezen, reizen, wandelen, fietsen, zwemmen, skiën

Reisleider sinds: 1993

Aantal reizen geleid: 22

Reizen geleid naar: Noorwegen, Andorra, Portugal, Gambia, Tunesië, Turkije, Griekenland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Hongarije

Reiservaring in: Alle leeftijden reizen en in jongerenreizen in allerlei variaties: busreizen, vliegreizen, treinreizen, wandelreizen, wintersportreizen, wintersfeerreizen.


Brochure aanvragen