Met veel plezier wil ik me aan u voorstellen als reisleider bij Amicitia Reizen. Mijn naam is Henk Geluk, ik ben 60 jaar en woon in het Zeeuwse Sint Philipsland. Getrouwd, 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Onze kleinzoon- en dochter zijn een feest op zich, waar we erg van genieten.

Reizen zit al van jongs af in mijn bloed. Het is echt een passie van me, naast andere dingen die ik graag doe. Muziek bijv. is ook een grote passie van mij. Maar reizen over de wereld, nieuwe dingen zien en ontdekken, andere landen bezoeken, cultuur en architectuur opsnuiven, andere mensen ontmoeten: ik vind het heerlijk! De stap naar het leiden van reizen was voor mij dan ook bijna een logische en ik ben heel blij dat ik daar bij Amicitia de gelegenheid voor krijg.

Een goede reisleider is van groot belang, weet ik uit ervaring! Hij/zij moet een toegevoegde waarde zijn op uw (droom)reis. Niet alleen een vraagbaak, steun en toeverlaat, voorganger en organisator, maar zeker ook een opgewekte en positieve inspirator, die je reis tot de reis van je leven kan maken. Daar wil ik me voor inzetten, als u met mij op reis gaat! Samen maken we er een fantastische ervaring van.

Mijn keuze om bij Amicitia als reisleider aan de slag te gaan, was eigenlijk ook een heel logische. Als overtuigd Christen kies ik bewust voor een Christelijke reisorganisatie met mensen uit de breedte van onze Kerkelijke Gezindten. Waarbij we, zoals ik al vaak gehoord en ook ervaren heb, de kerkmuren laten voor wat ze zijn en elkaar vinden rondom Het Woord, De Bijbel, die al mijn hele leven mee op reis is. Ik zie uit naar de goede gesprekken en bijeenkomsten.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs (opleiding aan De Driestar). Daarna een carrièreswitch gemaakt en overgestapt naar het bedrijfsleven, in de keukenbranche. Na daar jaren gewerkt te hebben als bedrijfsleider, ben ik nu eigen ondernemer in dezelfde branche. Verder importeren we wijnen. Wijn is een tweede grote passie van mij en vorig jaar heb ik daarvoor een brevet gehaald, als opstap naar vinoloog. Daarnaast ben ik nog actief in de gemeentepolitiek , als raadslid (en wnd. voorzitter) van de gemeenteraad van Tholen.

Ik zei al, dat klassieke muziek een grote liefde van mij is. Ik heb jarenlang orgelles gehad en ook afgestudeerd. Ik zing heel graag en ben lid van een kamerkoor met veel prachtige muziek. Daarnaast ben ik ook actief als dirigent van koren. En ik speel ook piano ondertussen. Muziek en zingen mag van mij zeker een onderdeel zijn op onze reizen! Een muziekreis leiden is ook nog een grote wens van me.. !

Tenslotte, ik zie echt uit naar de reis met u / jullie naar een prachtig land. Ik zal mijn uiterste best doen om het u naar de zin te maken, zodat u geniet met volle teugen. En als u geniet, doe ik het ook!

Henk Geluk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: St. Philipsland

Dagelijkse leven: Eigen ondernemer Keukenbranche en Wijn.

Hobby’s: Muziek! Speel piano en orgel, zing in kamerkoren en dirigeer zelf ook koren. Raadslid gem. Tholen.

Reisleider sinds: 2015

Aantal reizen geleid: 1

Reizen geleid naar: Eiland Rügen in Duitsland, fietsreis

Reiservaring in: verschillende landenBrochure aanvragen