Vanaf mijn pensionering in 2005 leid ik reizen voor Amicitia. Voor die tijd was ik directeur van de Guido de Brès in Rotterdam. De meeste reizen gingen naar een Bijbels land. (Bijbelse) geschiedenis heeft mijn speciale belangstelling. Daarnaast geniet ik van de prachtige dingen die we kunnen zien in Gods Schepping. In de reis naar Karinthië zal hier op de nadruk liggen. Maar daarbij nemen we natuurlijk een snufje cultuur en een vleugje geschiedenis mee. Ik zie ernaar uit om dit met u te delen. 

De tijd dat ik met (klein)kinderen dagtochten maakte van zo’n duizend meter klimmen en afdalen ligt al weer een poosje achter me. De tijd van het genieten van het indrukwekkende berglandschap met hoge toppen, diepe dalen, verstilde meren en schitterende vergezichten gelukkig nog niet. Graag neem ik u mee op reis om dit met u te delen. Een snufje cultuur en een vleugje geschiedenis mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Daar hoop ik u tijdens de reis meer over te vertellen. Karinthië heeft het allemaal voor u in de aanbieding.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Nieuw-Lekkerland

Beroep: gepensioneerd, voorheen directeur Guido de Brès

Hobby’s: geschiedenis, genealogie

Reisleider sinds: 2005

Aantal reizen voor Amicitia: 13

Reiservaring in de volgende landen: Italië, Israël, Egypte, Turkije, Jordanië, Griekenland, Canada, Slovenië, Kroatië, Zwitserland, Tsjechië, Frankrijk (Hugenoten), Duitsland (Berlijn, Luther), Schotland, Noorwegen

Mijn meest favoriete vakantieland is: Israël

 

Brochure aanvragen