Met dit stukje (en foto) wil ik mijzelf aan u voorstellen. Allereerst iets over ons gezin. Mijn vrouw Agnes (1959) en ik (Johan, 1958) wonen al jarenlang net buiten de wallen van het historische stadje Zaltbommel, op enkele honderden meters afstand van de Waal. In de afgelopen jaren onze vijf kinderen getrouwd, waardoor het steeds stiller werd in ons huis en de tijd om andere dingen te doen toe is genomen. Mede hierdoor kreeg ik steeds meer zin om een oude hobby weer op te pakken: het leiden van reizen.

In mijn jongere jaren heb ik een tiental jeugdreizen geleid. Dit stopte toen onze kinderen wat ouder werden. Vanaf 2010 heb ik voor Amicitia een aantal reizen geleid, waaronder naar Oostenrijk, Noorwegen, Macedonië en Turkije. 

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als octrooigemachtigde. Ik werk zowel in het bedrijfsleven als freelance. Door mijn werk heb ik al heel wat steden in Europa, de US en het verre Oosten gezien. Naast mijn werk ontspan ik mezelf graag met het lezen van een goed boek, het beluisteren van goede (klassieke) muziek of een wandel- dan wel een fietstocht. Daarnaast doe ik ook wat aan volleybal om het lichaam soepel te houden. Recent heb ik wat studie gemaakt om Bijbels Grieks te lezen en te begrijpen. Verder geven onze gezinsvakanties ons ook de nodige ontspanning.

Johan van der Veer 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beroep: Octrooigemachtigde, manager

Hobby’s: lezen, wandelen, volleybal, muziek maken en beluisteren

Reisleider sinds: 2010

Aantal reizen geleid: 5 (voor Amicitia)

Reizen geleid naar: Oostenrijk, Noorwegen, Turkije en Macedonië

Mijn meest favoriete vakantie is: Noorwegen (tot dusver...)


Brochure aanvragen