Graag wil ik me eerst even voorstellen; mijn naam is Rien Timmerman. Ik ben getrouwd met Ineke en wij hebben 5 kinderen en 14 kleinkinderen. Zelf wonen wij in Amersfoort, maar omdat 2 kinderen in Veere zijn gaan wonen, verblijven wij regelmatig in het Zeeuwse land.

Ik ben altijd Financial Controller geweest, nu niet meer in een actieve dienstbetrekking. Toch heb ik nog een goed gevulde agenda. Daarom zie ik er ook weer naar uit om ieder jaar met een gezellige groep een mooie reis te mogen maken. 

Belangrijk voor u in de vakantie is dat u een poosje in een andere omgeving bent, van de natuur en Gods schepping mag genieten en wij zo met elkaar een ontspannen tijd mogen hebben. Iedere reis zijn wij er voor u om het u naar de zin te maken!

Iedere reisleider heeft natuurlijk qua land(en) zijn eigen voorkeuren. Ik ben graag in Israël maar bijvoorbeeld het vroegere Joegoslavië (tegenwoordig Kroatië en omgeving) heeft ook veel te bieden. Een schitterende cultuur en een geweldig mooie natuur gaan daar samen in een heerlijk vakantie-klimaat. Ons Europa heeft natuurlijk nog veel meer mooie plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn, zoals Noorwegen, Oostenrijk, Normandië en niet te vergeten Duitsland.

Ik zou het fijn vinden ook a.s. zomer weer velen van u te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet uit Amersfoort,
Rien Timmerman

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Amersfoort

Dagelijkse leven: gepensioneerd; invaldocent Hoornbeeck College, penningmeester Steunfonds Israel

Hobby’s: reizen, puzzelen, volleybal

Reisleider sinds: 2001

Aantal reizen geleid: ongeveer 20

Reizen geleid naar: Amerika, Israel, Polen, Tsjechie, Duitsland, Zwitserland, Slovenië, Istrie/Kroatië 


Brochure aanvragen