“Een nieuwe omgeving verkennen, andere culturen bewonderen en samen met onze passagiers bezig zijn met Gods Woord. Nieuwe vriendschappen sluiten en zorgen dat onze passagiers weer met nieuwe energie huiswaarts keren. In een notendop is dat wat een reisleider doet. Als onze klanten genieten van een zorgeloze vakantie, geniet ik nog veel meer!

Jaren gelden volgde ik een leescursus Bijbels Hebreeuws. Vanaf die tijd is mijn belangstelling voor het Jodendom gewerkt, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de studie Judaica over het Joodse geloof, cultuur en levenswijze. Boeiend! Om daarvan nog meer te begrijpen, heb ik zes weken in Jeruzalem gewoond en deels gestudeerd. Een geweldige tijd! Onlangs heb ik de studie Godsdienst Pastoraal Werk afgerond. Een grote wens ging in vervulling toen ik als Amicitia passagier het Beloofde Land mocht bezoeken. Je leest de Bijbel anders en begrijpt meer van de Bijbelse geschiedenissen. Een ervaring om lang te koesteren en steeds weer te beleven!

Reisleider zijn bij Amicitia, prachtig werk! Zeker de Israëlreizen zijn zeer aan te bevelen! Waarom? Zegt u nu eens eerlijk: eigenlijk wilt u dat, maar het is er nog niet van gekomen. Dan is hier echt wel een kans. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om in het Beloofde Land te zijn en de voetstappen te zetten in het spoor waar Hij zelf is geweest. Waarom ga ik naar Israël? Er is zoveel over te vertellen en er is zoveel te beleven! Kijkt u maar naar het programma. Samen met de gids zullen we laten zien hoe bijzonder het land van de Bijbel is. U gaat de Bijbel dan ook anders lezen. Israël, vlak na de grote Joodse najaarfeesten, zindert nog na van alle activiteiten die er zijn geweest. Héél bijzonder om dat met elkaar te zien en te beleven. Een reis met de Bijbel open, verbindingen leggen met het Joodse leven in de tijd van de Bijbel.... Er is zoveel over te vertellen: Gaat u mee? Ik nodig u van harte uit!

 

 

Deze reisleider begeleidt de volgende reizen:

Bekijk deze reis
Israël in de herfstvakantie
8-daagse Vliegreis, vertrek 19 oktober
Brochure aanvragen