Als predikant ben ik gewend met mensen om te gaan. Dit doe ik graag. Zo komt het dat ik al sinds 1986 reisleider bij Amicitia ben. Na mijn emeritaat ben ik daar mee doorgegaan. Ook doe ik al jaren bezoekwerk onder de ouderen van de Hervormde Gemeente van Boven-Hardinxveld. Ik woon met mijn vrouw in Zwijndrecht.

In het begin leidde ik busreizen maar al heel wat jaren kunt u mijn naam in de brochure bij de bootreizen aantreffen. De Donau, Elbe, Rhone, Main, Rijn en Moezel: ik kan ze u aanbevelen! De Rijn en de Moezel zijn rivieren die mij blijven fascineren.

Mijn vrouw gaat altijd mee, de laatste jaren fungeert ze als hostess. De reisleider en de hostessen vormen samen een hecht team dat uw reis tot een vakantiesucces wil maken! De kapitein heeft zijn vaarkompas, wij openen iedere dag ons levenskompas, de Bijbel, het Woord van onze God!

Reizen is een plezierige, ontspannende bezigheid. Dit geldt zeker voor een vaarreis. Vaar mee op deze Vierlandencruise met prachtige excursiemogelijkheden. We hopen met u deze reis te gaan maken. Met als hoogtepunt de dagexcursie door de Alpenwereld met bezoek aan de Pilatusberg. We varen met een riant hotelschip. Dat zijn we bij Amicitia gewend!

De gezellige onderlinge contacten tijdens een vaarreis vallen me altijd weer op. Natuurlijk gaat de Bijbel mee als onze voornaamste reisgids. De avondsluitingen worden altijd als waardevol ervaren. Mijn vrouw en ik zien er naar uit u op deze vaarreis te ontmoeten. Tot ziens op de Amadeus Imperial! 

Ds. van der Plas 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Zwijndrecht

Dagelijks leven: Van 1970-2005 ben ik dienstdoend predikant geweest in de Herv Gemeenten van Linschoten, Delft, Zwijndrecht en Barneveld. In het dagelijks leven ben ik emeritus predikant.

Hobby's: wandelen, fietsen, lezen, klassieke muziek, reizen en kamperen.

Reisleider: bij Amicitia sinds juni 1986 

Aantal reizen: 36 (Europa en zo'n 25 bootreizen)

Deze reisleider begeleidt de volgende reizen:

Bekijk deze reis
Seine vaarvakantie
8-daagse Cruise, vertrek 31 augustus
Brochure aanvragen