Gaat u ook met ons mee op reis? Ja met ons, want mijn vrouw hoopt ook weer mee te gaan, wel zo gezellig. Alhoewel tot de oudere garde behorend, doen wij, gezegend met een goede gezondheid, nog vol enthousiasme in het koor van reisleiders mee.

Wij wonen al heel wat jaren in het mooie dorpje Bruchem nabij Zaltbommel.
Sinds 1990 maken we deel uit van Amicitia en hebben wij al 25 reizen op onze naam staan.
We maakten reizen naar diverse landen, eerst per bus daarna ook met de boot. We hopen D.V. sept. 2017 met u de boottocht over de altijd weer facinerende rivier de Rijn in Duitsland te maken. Ook dan zal Gods Woord als De REISGIDS weer centraal staan. Juist dat verbindt en geeft een apart tintje aan het reizen.


Een goed initatief van Amicitia om naast al de andere reizen, dat nu ook met het alom bekende schip de Henry Dunant te doen.  Zelf nog steeds werkzaam zijnde in een verzorgingshuis komt het goed van pas om met mensen op reis te gaan waaronder er zullen zijn die niet meer zo goed ter been zijn. Fijn dat het schip ook daarvoor aangepast is.
Er is op deze reis voor die dat nodig hebben speciale zorg aanwezig. En mocht er al wat hulp ontbreken, ben ik als reisleider bereid uw rolstoel te duwen. 


Onze ervaring is dat jong met oud een heel goede combinatie en zeker niet saai is. Amicitia vriendschapsreizen, wij zien er al naar uit, u/jij ook? Tot ziens D.V.

Met een hartelijke groet van ds. en mw. Groenendijk. 


Brochure aanvragen