Reizen is boeiend. U bent als reiziger onderweg, ziet mooie landschappen en maakt kennis met andere culturen. Reizen in groepsverband geeft gelegenheid andere mensen te ontmoeten. Bij Amicitia doe je dat met mensen, waarin gesprekken gemakkelijk in herkenning van levensgevoel plaatsvinden. Zelf ging ik als reisleider vanaf 1973 vele reizen met Amicitia mee. Prachtige reizen.

Een periode maakte dat plaats om als predikant mee te gaan met reizen voor zieken en gehandicapten. Maar ik vind het mooi om met Amicitia enkele reizen te begeleiden. De sfeer, de reisbestemming en de kwaliteit van Amicitia Reizen geven dat reizigers nog lang met tevredenheid aan hun vakantie terug denken.

Deze introductie reis van vier dagen is een volwaardige Rijnreis en doet u genieten van het mooie en boeiende rivierlandschap van de Rijn, met name in Duitsland. Het mooie is dat ook reizigers, die graag actief bezig zijn - soms tot hun verbazing -bemerken hoe rustgevend en boeiend het varen op een mooi passagiersschip is.

Elf keer ging ik met een passagiersschip over de rivieren en het was en is steeds weer een belevenis. En ook met deze Rijnreis gaat u ook weer een paar keer van boord in een mooie plaats. Het lijkt mij mooi met nieuwe en misschien ook bekende reizigers deze Rijnreis te beleiden.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Rijnsburg

Dagelijkse leven: Sinds dec. 2016 emeritus-predikant in de Protestantse Kerk

Hobby’s: fotografie, kerkgeschiedenis, wandelen, fietsen

Reisleider bij Amicitia sinds: 1972 tot ongeveer 1992

Aantal reizen geleid: ongeveer 15

Reizen geleid naar: Zuid Limburg, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Joegoslavie, Frankrijk

Reiservaring in: bootreizen voor mensen met beperking via Her.Ger. vrouwenbond (10 x)

Brochure aanvragen