Reizen leiden is één van mijn hobby's. 

Al in 1979 ging ik voor het eerst met Amicitia op pad. Het was een jongerenreis naar Israël.
Het leiden van een bootreis biedt ook de tijd voor pastorale contacten. Ook nu heb ik nog de gezondheid ontvangen van mijn Meester om reisleider te zijn.

Israël en Jordanië
Wat een prachtige combinatie vormt deze 15-daagse reis. Er is nu genoeg tijd om het land van de Bijbel Israël te bezoeken gecombineerd met het Overjordaanse, waar het Woord van God ook over spreekt. En dan niet te vergeten het wonderlijk verscholen Petra; stad van de Nabateeers. Wie deze landen heeft bezocht. leest de Bijbel anders. De natuur van het Noorden van Israel, Jeruzalem en de woestijn in Jordanië zullen op u een onvergetelijke indruk maken. Ik begroet u vast met de Israëlisch groet: Shalom!

Vaarvakantie over het IJsselmeer
Reizen leiden is één van mijn hobby’s. Dit keer hopen wij dan een vaarvakantie met u te maken over het IJsselmeer. Ons eigen land biedt wat dat betreft heel veel. Aan de vroegere Zuiderzee liggen historische, pittoreske plaatsen. Een bezoek zeker waard! Het leiden van een vaarvakantie biedt ook de tijd voor pastorale contacten. Wat is er mooier om samen met u aan boord het Woord van God te openen. We ervaren de goede onderlinge contacten en hopen u te ontmoeten aan boord van het prachtige hotelschip Carmen.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Goes

Dagelijks leven: Ik werk nog 2 dagen als geestelijk verzorger voor de gemeenteleden van “ de Levensbron” PKN – Ger. Bond te Goes voor hen die 70 jaar en ouder zijn. Ook preek ik nog elke zondag en ben geef hiernaast les in Middelharnis cursus: Theologische Vorming

Overig: pastoraat, bestuurslid CU – Goes. 

Gehuwd: 5 kinderen – gehuwd – 15 kleinkinderen

Hobby’s : Lezen, fietsen, wandelen, surfen, zwemmen

Reiservaring: Vanaf 1977 leid ik reizen: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noord-Amerika, Bootreizen. Mijn voorkeur gaat uit naar landen met Bijbelse wortels. Israel (25x), Griekeland (3x), Jordanië( 3x), Egypte (3x), Turkije (4x), Kreta (1x), Cyprus (1x), Rome (1x) en Indonesie (2x). In het kader van de zending bezocht ik: Chili, Peru, Colombia, Guatamala, Costa Rica, Nicaragua en Cuba, Kazachstan.

 

Brochure aanvragen