Reizen leiden is één van mijn hobby's. 

Al in 1979 ging ik voor het eerst met Amicitia op pad. Het was een jongerenreis naar Israël.
Het leiden van een bootreis biedt ook de tijd voor pastorale contacten. Ook nu heb ik nog de gezondheid ontvangen van mijn Meester om reisleider te zijn.

Dit keer dan de Bijbelse reis naar naar Griekenland. Wat is er mooier om samen met u tijdens de reis het Woord van God te openen. We komen op talloze plaatsen waar de apostel Paulus ook is geweest. en bezoeken o.a. Filippi waar Paulus de eerste christelijke gemeente van Europa stichtte. In Thessaloniki preekte hij in de synagoge. We komen in de handelshaven van de Korinthiërs waar Paulus brieven schreef aan deze christelijke gemeente. Kortom een reis met meerwaarde! We ervaren de goede onderlinge contacten en hopen u te ontmoeten op deze prachtige reis naar Griekenland.

Ds. van Bennekom

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Goes

Dagelijks leven: Ik werk nog 2 dagen als geestelijk verzorger voor de gemeenteleden van 'de Levensbron' PKN – Ger. Bond te Goes voor hen die 70 jaar en ouder zijn. Ook preek ik nog elke zondag en ben geef hiernaast les in Middelharnis cursus: Theologische Vorming 

Overig: pastoraat, bestuurslid CU – Goes. 

Gehuwd: 5 kinderen – gehuwd – 15 kleinkinderen

Hobby’s : Lezen, fietsen, wandelen, surfen, zwemmen

Reiservaring: Vanaf 1977 leid ik reizen: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noord-Amerika, Bootreizen. Mijn voorkeur gaat uit naar landen met Bijbelse wortels. Israel (25x), Griekeland (3x), Jordanië( 3x), Egypte (3x), Turkije (4x), Kreta (1x), Cyprus (1x), Rome (1x) en Indonesie (2x). In het kader van de zending bezocht ik: Chili, Peru, Colombia, Guatamala, Costa Rica, Nicaragua en Cuba, Kazachstan.

 


 

Brochure aanvragen