Samen met vrienden op vakantie in eigen sfeer!

Er valt veel te kiezen bij Amicitia deze zomer
Veel van onze passagiers komen elk jaar terug. En daarom hebben we een gevarieerd programma samengesteld van 3,5,8,9 tot 15 dagen.
Nieuw zijn de twee vaarvakanties met de Crucevita over IJsselmeer & Waddenzee en de reis over de Maas naar Namen in België en de Ardennen. Er is een royale keus in varendehotels, rivieren, trajecten, reisleiders, landen, kamers en suites of tijd van het jaar. Waar u voorkeur ook ligt; Amicitia heeft altijd een vaarvakantie bij uw wensen past.

Amicitia, dat bent u

Amicitia betekent letterlijk vriendschap. Samen met vrienden op vakantie in eigen sfeer. Dat is wat u zoekt. Dat vindt u bij Amicitia. Tijdens uw vakantie moet u uzelf kunnen zijn. Uw medepassagiers moeten als het ware uw vrienden kunnen zijn. Dan kunt u pas echt ontspannen en genieten. Amicitia is een christelijke reisorganisatie met een duidelijk profiel. U zult zich snel thuisvoelen. Amicitia is een interkerkelijke reisorganisatie. Onze passagiers komen uit verschillende kerken, zoals de Christelijke Gereformeerde Kerk, Hersteld Hervormde Gemeenten, Gereformeerde Gemeenten, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Nederlands Hervormde Kerk en Nederlands Gereformeerde Kerken. Het mooie van een Amicitia-reis is dat kerkmuren geheel wegvallen. Er is veel meer dat ons bindt, dan dat ons scheidt. 
Amicitia; uw christelijke reisorganisatie, waar de zondag rustdag is en reisvrij.  Rondom een geopende Bijbel ontmoet u elkaar tijdens de dagsluitingen en de samenkomsten op zondag. Dan is er ook ruimte voor een goed gesprek. Dat bindt samen. Op vakantie in een sfeer die u aanspreekt. De Bijbel gaat mee op reis. En in die sfeer ontmoet je elkaar en maak je vrienden. Amicitia schept graag die kaders waar u zich bij thuis voelt. Amicitia, dat bent u!

U weet kwaliteit te waarderen
Amicitia weet dat vakantie waardevol voor u is. Een vakantiebestemming krijgt niet zomaar een plekje in ons programma. Amicitia stelt hoge eisen en selecteert zorgvuldig. Alleen het beste blijft over. Wij weten uit ervaring dat u kwaliteit net even iets belangrijker vindt dan de prijs. Daarom laten wij ons leiden door uw wensen. Wie met Amicitia op vakantie gaat, kiest bewust voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Gun uzelf een Amicitia vakantie
Amicitia Reizen wijst u graag de weg in een wereld van verschil. Vakantie is een tijd van ontspannen en genieten. Daar kijkt u naar uit. Een Amicitia-reis: daar kunt u met een gerust hart vrij voor nemen!

Het gezicht van Amicitia: onze enthousiaste reisleiders
De belangrijkste medewerkers van Amicitia zijn zonder meer onze reisleiders. Zij zijn het gezicht van onze reisorganisatie. Gemotiveerde mensen die het u graag naar de zin maken, bewogen en betrokken zijn, affiniteit hebben met wat u wilt en weten wat u belangrijk vindt. Samen met hen zien we uit naar uw reservering.

U bent onze gast
De gasten van Amicitia Reizen kunnen rekenen op een warm onthaal. Als team van medewerkers werken we al 50 jaar aan vriendschap met onze gasten, want Amicitia betekent letterlijk vriendschap. We helpen u graag op weg bij het maken van uw vakantiekeuze, staan u vriendelijk te woord en informeren u over tal van belangrijke vakantiezaken. Ook dit jaar staan we weer helemaal voor u klaar. Telefonisch, via internet en via e-mail. Welkom bij Amicitia, welkom bij vrienden!

Brochure aanvragen