Een planeet voor de volgende generatie
Amicitia Reizen is een familiebedrijf dat al sinds 1968 opereert. Wij hebben de ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid (in al haar facetten) behoorlijk zien evolueren in de loop der jaren. Als familiebedrijf hebben wij ons bedrijf te leen van de volgende generatie. Niet alleen ons bedrijf maar ook de planeet willen wij zo goed mogelijk overdragen aan de volgende generatie. Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen.

De voordelen van reizen
Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen. Dat we de mogelijkheid hebben om te reizen is een voorrecht en tevens brengt het tal van voordelen met zich mee.

Verbinding
Reizen verbreedt je perspectief op de wereld door middel van het ontdekken van nieuwe culturen en gebruiken. Door te reizen kom je namelijk in aanraking met anderen en creëer je meer begrip voor een ander. Reizen verbindt mensen, culturen en economieën en levert op die manier een zeer belangrijke bijdrage aan de samenleving.

Geluk
Het plannen en beleven van een vakantie wordt als een essentieel onderdeel van ons geluk ervaren. Mensen ontdoen zich op vakantie van hun dagelijkse sleur en stress. Zodra ze op reis zijn kunnen ze even alles vergeten en genieten van het moment. Reizen draagt dus sterk bij aan ons geluksgevoel.

Werkgelegenheid
Reizen heeft een belangrijke positieve impact op onder andere de werkgelegenheid. Het zorgt bijvoorbeeld voor veel banen in de horeca, luchtvaart, musea en recreatie.

Brochure aanvragen