Amicitia zoekt reisleiders, verhalenvertellers en cruiseleaders 

Houdt u ervan uw schat aan kennis en ervaring te delen met anderen en hen de weg te wijzen in een wereld van verschil? Heeft u een achtergrond in bijvoorbeeld klassieke talen, theologie, (kunst)geschiedenis, geografie, antropologie, architectuur, journalistiek of diplomatieke dienst? Schroom dan niet iets van u te laten horen. Ook als wij uw vakgebied niet hebben genoemd maar u specifieke talenten of expertise heeft die bij ons past, nodigen wij u graag uit kennis met ons te maken. 

Vacatures riviercruises

Amicitia staat bekend om haar 5-sterren luxe riviercruises op de Donau, Seine, Rhône, Rijn & Moezel. We varen met de allermooiste hotelschepen van Europa. 

Predikant/reisbegeleider
U heeft een warm hart voor mensen en stelt een persoonlijk contact met uw passagiers op prijs. Op zondag gaat u voor in een dienst van gesproken en gezongen Woord, in een voor ons gezelschap gereserveerde kerk. Deze ligt veelal op loopafstand van het schip. Er zijn talloze momenten voor een persoonlijk gesprek van hart tot hart. Dat geeft meerwaarde aan een Amicitia reis. Voor de dagelijkse gang van zaken kunt u rekenen op twee ervaren cruiseleaders van Amicitia. 

(Assistent) cruiseleader
U bent het gezicht van Amicitia en eerste aanspreekpunt voor onze passagiers tijdens de reis. Aan de hand van het door Amicitia opgestelde draaiboek geeft u vorm en inhoud aan de reis. Voor de dagelijkse gang van zaken onderhoudt u contact met de kapitein en hotelmanager aan boord. Daarnaast bent u de verbindende schakel en stemt u excursies en bezoeken aan de wal af met onze lokale partners, zoals gidsen, restaurants, musea en chauffers. 

Vacature themareizen 

Reisleider/verhalenverteller
Wij constateren bij onze gasten een groeiende interesse voor leerzame reizen, zoals historische reizen, Paulusreizen, kerkhistorische reizen en reizen naar Bijbelse landen. U deelt uw kennis met geïnteresseerde passagiers. Voor u als reisleider/verhalenverteller zijn het dankbare reizen! Het kost energie, maar u krijgt er ook veel waardering voor terug. Dat geeft nieuwe energie! 

Heeft u andere interessante reisideeën?
Mogelijk beschikt u over talenten, kennis en ervaring naar bijzondere bestemmingen die de horizon letterlijk en figuurlijk verbreden, maar niet genoemd worden. Schroom dan niet en laat het ons weten. Wie weet sluiten uw ideeën aan bij ons reisportfolio. We maken graag nader kennis met u. 

Uw profiel 

U schrijft hospitality met hoofdletters en spreekt naast Nederlands ook Duits of Engels. U heeft oog voor zowel de individuele reiziger als het gehele gezelschap. Daarnaast bent u te typeren als een teamplayer, empathisch, iemand die de hoofdlijnen in de gaten houdt én het detail niet uit het oog verliest en in staat is om zowel initiatief te nemen als dienend leiding te geven. U bent duidelijk en daadkrachtig en in staat om rust in het programma te brengen. Op meerdere borden tegelijk schaken klinkt voor u als een uitdaging. 

Herkent u zich hierin? 

We komen graag met u in contact! Schroom niet en deel uw verhaal met ons. Samen hebben we immers hetzelfde doel: onze gasten van een zorgeloze vakantie laten genieten in een sfeer waarbij ze zich thuis voelen. 

Voor vragen over de vacatures kunt u telefonisch contact opnemen met Cees van Pelt via 078 – 684 53 53. Uw motivatie en CV ontvangen wij graag per e-mail via cees@amicitia.nl. 

Brochure aanvragen